Suport:

+40 770 876 556

COMANDĂ INSTANT !
Dacă chiar sunteți grăbit și nu aveți timp să completați dvs. formularul de comandă, atunci...
Serviciu funcționabil de luni până vineri în intervalul orar 9:00 - 16:00. In cazul în care mesajul dvs. nu se încadrează în acest interval, o să fiți contactat în prima/a doua zi, la prima oră, dupa caz.

Mulțumim, echipa UneltExpert.

Pompe de ape uzate cu trecere liberă

Noile pompe de ape uzate cu trecere liberă Elpumps BTSZ 400, BTSZ 400 INOX, NEPTUN şi NEPTUN INOX sunt adecvate pentru numeroase aplicaţii. Pompa poate fi utilizată eficient pentru transportarea apei uzate brute cu conţinut de impurităţi de pe şantiere sau a apei cu conţinut de particule flotante şi obiecte solide. În plus ea mai poate fi utilizată pentru ridicarea, pomparea materialelor lichide utilizate în gospodării.

Construcţie:

Bobinajul motorului pompei se află în carcasă din oţel inoxidabil. Camera hidraulică este din fontă cenuşie, cu capacul din oţel inoxidabil. Pentru etanşarea arborelui se utilizează garnitură axială şi un simering. Pompele sunt cu răcire prin lichid, prin urmare nu este permisă funcţionarea lor fără apă. Toate piesele componente ale pompei sunt fabricate din oţel inoxidabil rezistent la lichide agresive.

Pompe de ape uzate cu trecere liberă Contine 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 articole
Se afiseaza 1-2 din 2 articole