Suport:

+40 770 876 556

COMANDĂ INSTANT !
Dacă chiar sunteți grăbit și nu aveți timp să completați dvs. formularul de comandă, atunci...
Serviciu funcționabil de luni până vineri în intervalul orar 9:00 - 16:00. In cazul în care mesajul dvs. nu se încadrează în acest interval, o să fiți contactat în prima/a doua zi, la prima oră, dupa caz.

Mulțumim, echipa UneltExpert.

Pompe submersibile pentru apa murdara

Pompele supmersibile de epuisment din oţel inox Elpumps sunt concepute în aşa fel încât să satisfacă o varietate largă de nevoi ale utilizatorilor: ele pot pompa atât apă curată cât şi uzată. Cu toate că noile pompe cu carcasă inox seamănă în mare măsură cu cele cu carcasă din plastic, utilizarea noului material (oţel inox) asigură atât durată de viaţă mai lungă cât şi protecţie împotriva efectelor acidice şi bazice dăunătoare. 

Sunt disponibile în variante cu puteri de 450W, 600W şi 800W, în funcţie de necesar.

Domenii de utilizare:

  1. În cazul inundaţiilor sau a căminelor inundate de apes ubterane
  2. Pentru drenarea altor spaţii inundate
  3. Pentru irigarea grădinilor prin inundare

Construcţie:

Carcasa motorului pompei este fabricată din oţel inoxidabil rezistent la coroziune. Carcasa pompei este fabricată din oţel inoxidabil rezistent la acizi, pe când celelalte părţi componente sunt din material plastic rezistent la coroziune. Etanşarea arborelui este asigurată de două inele de etanşare cu arc. Excepţie făcând pompa cu puterea de 800 W, al cărui arbore a fost echipat cu presetupă axială modernă cu inel alunecător.

Pompe submersibile pentru apa murdara Contine 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 articole
Se afiseaza 1-6 din 6 articole